Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и действията

...
Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и действията
Коментари Харесай

Дончева с още подробности за новото ляво обединение-Нинова да прави каквото поиска


Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и дейностите на новото ляво обединяване не могат да бъдат тълкувани като детайл на интервенция в връзките на социалистите.

Това съобщи водачът на Движение21 Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в пред БТВ за идното ново ляво обединяване, в което влиза точно и Дончева.

По думите ѝ да прави каквото изиска. Ние сме създали партии преди 10 години и в тези партии членуват стотици хора, които не могат да се реалокират от през днешния ден за на следващия ден. Поканата да се върнем в е единствено ПР от Нинова и нейния кръг да отиграе нещо в дадената обстановка, разяснява Дончева.

Според нея с това управление на не може да се реши въпроса за огромно ляво обединяване в редиците на алените. Иначе поканата за новото ляво обединяване е направена от Костадин Паскалев, президентът Георги Първанов  Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011 година През 2002 година встъпва в нямало да има водеща роля в него.

Дончева не желае новото ляво обединяване да потегля с огромна кошница и напомпано самочувствие, а да се даде звук за една сериозна политика на база построено доверие.

Темата с кодове, машините и дали ще се обезпечат почтени избори е значим въпрос. Не е задоволително да каже някои, който минава за престиж, че не е допустимо да бъдат манипулирани машините, сподели още Дончева във връзка с измененията в Изборния кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР